Top 5 cele mai frumoase Târguri de Crăciun din România

În timpul sărbătorilor de iarnă, târgurile de Crăciun din România transformă orașele și satele în adevărate oaze de magie și tradiție. De la meșteșugurile autentice la aromele îmbietoare, fiecare târg aduce în prim-plan farmecul sărbătorilor într-un mod unic.

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, așa că am facut o listă cu cele mai frumoase târguri de Crăciun.

Haideți să le descoperim împreună!

1. Târgul de Crăciun din Sibiu

Sibiu devine o poveste de iarnă la târgul său de Crăciun. Cu arhitectura sa medievală și străduțele pietruite, orașul se transformă într-un cadru festiv. Luminițe strălucitoare, muzică de sărbătoare și aroma îmbietoare a specialităților locale îți aduc magia Crăciunului în fiecare colț al Sibiului.

Vezi în ce perioadă e!

2. Târgul de Crăciun din Craiova

Căsuțe de poveste unicat, pictate de artiști talentați, un brad înalt de peste 20 metri, peste un milion de beculețe și figurine luminoase și un patinoar de 700 mp sunt pregătite să-și primească oaspeții in Craiova. Este un târg frumos cu multe luminițe colorate care formează o cupolă luminoasă deasupra întregii zone.

Vezi în ce perioadă e!

3.Târgul de Crăciun din București

Târgul de Crăciun din București are peste 70 de căsuţe din lemn, de unde vizitatorii pot cumpăra diverse cadouri pentru cei dragi, jucării, obiecte home-made, suveniruri tradiționale sau se pot delecta cu un kurtos colac, turtă dulce sau un pahar de vin fiert.

Vezi în ce perioadă e!

4.Târgul de Crăciun din Brașov

Brașovul se numără printre orașele din România care organizează cele mai frumoase târguri de Crăciun. În fiecare an, organizatorii au surprins prin tematicile alese, iar în 2023, tema este „Brașov, oraș de poveste”.

Vezi în ce perioadă e!

5.Târgul de Crăciun din Oradea

La Târgul de Crăciun din Oradea vizitatorii sunt așteptați cu mâncăruri de sezon, dulciuri pentru orice pofticios și multe suveniruri și obiecte decorative. Atmosfera de Crăciun va fi completată de concerte și de un brand imens împodobit cu mii de beculețe.

Vezi în ce perioadă e!

 

Descoperă România cu wel.ro