Pachete de promovare

Pachet listarea pe wel.ro

  • Listarea locației dvs pe site-ul wel.ro timp de 1 an.
  • Comunicare și rezervare direct de la gazdă (fără nici un comision).
  • Prețul de listare pentru un an întreg pe platforma wel.ro este comisionul plătit la Booking sau Airbnb pentru 3, 4 rezervări. Pe wel.ro plătiți doar listarea pe an, indiferent că vor fi 20 se rezervări sau 50 pe parcursul anului, toate rezervările se fac direct la gazdă fără niciun comision.
  • Listăm doar cazări inedite iar locația dvs ajunge în fiecare zi la peste 3.000 de persoane care caută cazări și locuri faine de vizitat pe wel.ro conform Google Analytics.
  • Vom fi în strânsă legătură și ne vom ocupa noi de selecția pozelor sau construcția unei descrieri atractive. Avem filtre speciale și etichete prin care promovăm constant weekend-urile și sărbătorile libere, atât pe platforma wel.ro cât și pe story-uri pe rețele de socializare.

Suntem axați pe cazări inedite și oferim un public țintă care nu caută cazări/vacanțe pe platformele clasice (booking, turistinfo etc)

Despre locațiile listate pe wel.ro mai discutăm și în articole pe blog sau în diferite story-uri/reels-uri pe rețelele noastre de socializare.

Prețul acestui pachet este de 5̶5̶0̶ ̶l̶ei 440 lei pentru primul an de listare

*Ofertă de preț valabilă până pe 31 Mai